Aanbod werkgever Rijk

O&P RIJK LOOPBAAN- EN TALENT-ONTWIKKELING

Deze informatie is voor medewerkers van de ministeries en regionale rijksorganisaties. Met uitzondering van Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen en Rijkswaterstaat.

O&P RIJK LOOPBAAN- EN TALENT-ONTWIKKELING

TEAM EMPLOYABILITY

Deze informatie is voor medewerkers van de Belastingdienst.

TEAM EMPLOYABILITY

TEAM LOOPBAANADVIES

Deze informatie is voor medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen.

TEAM LOOPBAANADVIES

CORPORATE DIENST RIJKSWATERSTAAT

Deze informatie is voor medewerkers van Rijkswaterstaat.

CORPORATE DIENST RIJKSWATERSTAAT

Houd mij op de hoogte

Ontwikkel de kracht van je aandacht met Mindful Rijk

Merk je dat je soms rust, focus en overzicht mist? Volg dan een mindfulnesstraining van Mindful Rijk om stap voor stap de kracht van je bewuste aandacht te ontwikkelen. Mindful Rijk is het expertisecentrum voor mindfulness en positiviteit binnen de Rijksoverheid. Zij bieden onder meer mindfulness-, compassie- en talentontwikkelings-trainingen aan. Bekijk het aanbod en doe mee!  

Hoe staat het met je moderne vaardigheden? Doe de zelfscan!

Het werk bij het Rijk verandert ingrijpend door technologische ontwikkelingen. Ook als je je huidige werk goed wilt blijven doen, heb je nu al nieuwe vaardigheden nodig. Het A+O fonds Rijk wil alle rijksmedewerkers ondersteunen om tijdig deze vaardigheden te ontwikkelen. De zelfscan 21st century skills is een online tool waarmee je kunt ontdekken hoe je ervoor staat. Na het maken van de zelfscan kun je ook een afspraak maken voor een online gesprek met een gecertificeerde en onafhankelijke coach. De coach helpt je om te onderzoeken wat jouw volgende stappen kunnen zijn. Waar ben je sterk in en waarin kun je je nog ontwikkelen? Ook kan de coach met je bespreken wat de 21st century skills betekenen voor jou en je loopbaan.