Full service internetmarketing

CORPORATE DIENST RIJKSWATERSTAAT

Deze informatie is voor medewerkers van Rijkswaterstaat.

Inhoud

Rijkswaterstaat wil je helpen het beste uit jezelf te halen. Je steunen in je loopbaan. En je laten ontdekken hoe leuk én lonend het is om jezelf te ontwikkelen. Op het gebied van gezondheid, loopbaanontwikkeling én leren en ontwikkelen zijn er volop kansen om met je toekomst actief aan de slag te gaan. Van workshops en trainingen tot coaching.

Meer info

Meer weten? Kijk op het Rijkswaterstaat-intranet:
Instrumenten loopbaan- en talentontwikkeling - Rijksportaal (overheid-i.nl)

Contact

Inzetbaarheidsadviseurs
Wil je graag persoonlijk advies? De inzetbaarheidsadviseurs weten precies hoe jij het beste uit jezelf haalt. Ze kunnen je ook alles over de producten en diensten binnen Rijkswaterstaat vertellen, zodat je altijd met het goede instrument aan de slag gaat

Neem contact op met de inzetbaarheidsadviseur uit jouw regio. Kijk voor hun namen en contactgegevens op het Rijkswaterstaat-intranet. Voor medewerkers van Rijkswaterstaat > zie onderstaand een intranet-link naar de inzetbaarheidsadviseurs:
Inzetbaarheidsadviseurs - Rijksportaal (overheid-i.nl)

Kosten

Het aanbod van Rijkswaterstaat kost je niets. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Mobiliteitsbank

De Mobiliteitsbank is het interne loopbaanplatform van de Rijksoverheid. Rijksmedewerkers vinden hier een overzicht van vacatures, tijdelijk werk en plekken voor rijkstrainees. Op de Mobiliteitsbank vind je ook informatie en inspiratie over onderwerpen zoals loopbaan, solliciteren, netwerken, (talent)ontwikkeling, werkplezier, leren en opleiden.

Wil je gelijk aan de slag met je loopbaan? De Mobiliteitsbank biedt hiervoor verschillende tools, zoals de Talentenscan. Dit is een professionele scan die je helpt om je eigen talenten te ontdekken.

Wil je weten wat er de komende tijd op de planning staat? In de agenda zetten we interessante evenementen over loopbaan en ontwikkeling. Bijvoorbeeld een loopbaanmarkt, een webinar over netwerken of een gratis training. Daarnaast sturen we elke maand een nieuwsbrief om rijksmedewerkers op de hoogte houden van ontwikkelingen op de Mobiliteitsbank. Op dit moment ontvangen ongeveer 950 rijksmedewerkers de nieuwsbrief.