Full service internetmarketing

O&P RIJK LOOPBAAN- EN TALENTONTWIKKELING

Deze informatie is voor medewerkers van de ministeries en regionale rijksorganisaties. Met uitzondering van Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen en Rijkswaterstaat.

Inhoud

Loopbaan- en talentontwikkeling
Voor oriëntatie op de loopbaan, het in kaart brengen van talenten en het vinden van een nieuwe functie staat het team van O&P Rijk klaar om rijksmedewerkers te adviseren met standaard- en maatwerkoplossingen. Het doel is de juiste medewerker op de juiste plek, op het juiste moment, waarbij werkplezier in balans is met prestatie.

Meer info

Meer weten over loopbaan- en talentontwikkeling? Ga naar: O&P Rijk | Loopbaan- en talentontwikkeling. Hier vind je alle informatie. 

Oriënteer je je op een stap in je loopbaan? Of heb je vragen over het combineren van werk en privé? Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Kom dan voor een persoonlijk adviesgesprek naar het loopbaanspreekuur. Een gecertificeerde loopbaanadviseur zit klaar voor al je loopbaanvragen. Ga naar: Advies- en loopbaanspreekuur.

Contact

Vragen of advies nodig? Op onze website staat een overzicht met de juiste contactgegevens. Ga naar: Contact Loopbaan- en Talentontwikkeling.

Kosten

Het aanbod van O&P Rijk Loopbaan- en Talentontwikkeling kost geld. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.