Full service internetmarketing

WORKFLOW

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij de ministeries en regionale rijksorganisaties, met uitzondering van Belastingdienst en Dienst Justitiƫle Inrichtingen en Rijkswaterstaat. Workflow is onderdeel van UBR Personeel.

Inhoud

Loopbaan en ontwikkeling > Werkplaatsen
De werkplaats is voor rijksmedewerkers die stappen willen zetten in hun loopbaan. De werkplaats kan ingezet worden voor medewerkers die in de onderzoek- en oriëntatiefase zitten of ‘arbeidsmarkt-klaar’ zijn. De medewerker kan met zijn of haar leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. Een werkplaats kan een aanvulling zijn op een loopbaantraject. Ook medewerkers zonder loopbaantraject met een leervraag kunnen zich aanmelden. Er zijn vier thema’s per werkplaats.

Meer info

Werkplaats: Netwerken
De medewerker kan met zijn of haar leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. In deze werkplaats kun je je netwerk in kaartbrengen. Onderzoek je met elkaar hoe je je netwerk uit kunt breiden en ga je aan de slag met het doel dat je met netwerken wilt bereiken.
Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over Loopbaan en ontwikkeling

Werkplaats: Schriftelijke presentatie
De medewerker kan met zijn of haar leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. Deze werkplaats is voornamelijk gericht op het schrijven van bijvoorbeeld een goede motivatie bij sollicitaties, een persoonsprofiel of samenvatting voor een LinkedIn profiel. Ook kan het cv komt aan de orde komen.
Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over Loopbaan en ontwikkeling

Werkplaats: Presenteren van jezelf
De medewerker kan met zijn of haar leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. In deze werkplaats ga je aan de slag met je presentatie in het algemeen. Je hebt een idee over wie je bent, wat je kunt en wat je uit wil stralen. Je wilt dit duidelijk en kort communiceren en zichtbaar maken op een geloofwaardige manier. Je kunt oefenen, anderen mee laten kijken, en jouw “brand” of “pitch” opstellen of aanscherpen.
Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over Loopbaan en ontwikkeling

Werkplaats: Gesprek voeren
De medewerker kan met zijn of haar leer- en/of ontwikkelvraag actief aan het werk. Deze werkplaats is voornamelijk gericht opbijvoorbeeld het voeren van netwerk- en sollicitatiegesprekken en ontwikkelgesprekken. Je wilt meer invloed op het gesprek uitoefenen waardoor je jezelf beter neerzet.
Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over Loopbaan en ontwikkeling

Contact

Vragen of heeft u advies nodig? Kijk voor meer informatie, data en locaties op: motrainingen.nl. Heeft u een vraag? Mail dan met trajectbegeleider loopbaan en mobiliteit Petra.Stroeve@rijksoverheid.nl of trainer Els.Ramak@rijksoverheid.nl.

Kosten

Aan het aanbod van Workflow zijn wel kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.