Full service internetmarketing

UBR LOOPBAAN- EN TALENTONTWIKKELING

Deze informatie is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij de ministeries en regionale rijksorganisaties. Met uitzondering van Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen en Rijkswaterstaat. UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling is onderdeel van UBR Personeel.

Inhoud

Loopbaan- en talentontwikkeling
Met een groot aanbod aan werkplaatsen, trainingen en coaching helpt UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling rijksmedewerkers die stappen willen zetten in hun loopbaan. Ben jij je aan het oriënteren op je loopbaan? Toe aan een volgende stap? Wil je zicht krijgen op je talent en ontdekken waar je het best tot je recht komt? Voor elke loopbaan- en ontwikkelvraag kun je terecht bij onze loopbaanadviseurs bij jouw organisatieonderdeel. Zij staan voor je klaar om je te ondersteunen en begeleiden met advies en (maatwerk-)tools zodat jij verder komt in je loopbaan en je kansen kan benutten.

Meer info

Meer weten over werkplaatsen, trainingen, coaching en beschikbare tools? Ga naar: Loopbaan- en Talentontwikkeling | Service | UBRijk. Hier vind je alle informatie en hoe je je kan aanmelden.

Wil je graag persoonlijk advies? Onze loopbaanadviseur bij jou organisatie kan je meer vertellen over de producten en diensten die het beste aansluiten bij jouw persoonlijke vraag en situatie. Ga naar Advies- en inloopspreekuur | Loopbaan- en Talentontwikkeling | UBRijk.

Contact

Vragen of advies nodig? Neem contact op met onze loopbaanadviseur bij jouw organisatie. Ga naar Advies- en inloopspreekuur | Loopbaan- en Talentontwikkeling | UBRijk voor een overzicht met de juiste contactgegevens.

Kosten

Aan het aanbod van UBR Loopbaan- en Talentontwikkeling zijn kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.