Trainingen

Speciaal voor ambtenaren van de Rijksoverheid bieden wij drie gratis trainingen aan: de training Krachtkaart, de training Communiceren met lef en de training Job Crafting. Korte, praktijkgerichte trainingen door professionals. We laten je graag zien welke punten je samen met ons in de trainingen verder kunt ontwikkelen. Dus lees snel meer!

Download de brochure

Training Krachtkaart

Met de Training Krachtkaart ontdek je jouw persoonlijke missie! We brengen samen in beeld wat jou drijft, in je werk én privé. Kom alles te weten over de training en schrijf je in!

Training Communiceren met lef

Leer verrassend en uitdagend communiceren. En ervaar wat lef en een lach met jezelf en anderen kan doen. Tijdens deze training krijg je veel praktische tips. Hiermee kun je in je dagelijks leven effectieve veranderingen aanbrengen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe contacten. Kom uit je comfortzone en meld je snel aan voor deze gratis training! 

Training Job Crafting

De training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’ laat zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden.

Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Je weet vaak heel goed wat je niet (meer) wilt. Je wilt dingen anders, je zoekt meer inspiratie, je wilt jezelf verbeteren. Maar hoe kom je er nu achter wat je wél wilt?

Grijp nu je kans en vraag een loopbaanadvies met subsidie aan via het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de Rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten van vandaag en je mogelijkheden in de toekomst.

Houd mij op de hoogte

Subsidieregeling 'Blik vooruit' A+O fonds Rijk

Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsregeling 'Blik vooruit' van het A+O fonds Rijk, waarbij je met een subsidie van maximaal €1.000 zelf een cursus of opleiding kiest voor een vervolgstap in jouw carrière.

Bereid je voor op je personeelsgesprek

In het Leer- en ontwikkelaanbod ‘gesprekscyclus Rijk’ vind je alles wat je nodig hebt voor het voorbereiden en voeren van het personeelsgesprek. Het aanbod bestaat onder meer uit folders, filmpjes, publicaties, workshops en handreikingen. Tot voor kort kon je hiervoor terecht in de app Personeelsgesprek Rijk van het A+O fonds Rijk. De tips uit de app vind je nu terug in een online handreiking die je kunt downloaden en printen.