Full service internetmarketing

Ontdek en gebruik je talenten en competenties

In deze training leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Locatie Tijdstip Deze training is gratis

Wat leer ik

In deze training leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Na afloop heb je:

 • Een goed beeld van je talenten, drijfveren en competenties
 • Feedback van andere deelnemers
 • Geoefend met je eigen kwaliteiten
 • Bewustwording, waarmee je je eigen loopbaan in eigen hand kunt houden

Inhoud

In deze training van 1 dag (inclusief lunch) worden je talenten en competenties in kaart gebracht. Hiermee vergroten we je zelfkennis waardoor je een beter beeld krijgt van je kwaliteiten en drijfveren. Je krijgt inzicht in wat je goed kan en welk werk hierbij past. We doen dat met theorie, korte praktische oefeningen en werkvormen én feedback vanuit de deelnemers. Hiermee wordt je zelfvertrouwen vergroot, maken we een plan van aanpak en kun je de stappen zetten die jij wilt zetten!

Voor wie

Ben je de uitdaging kwijt of heb je het gevoel niet helemaal op de juiste werkplek te zitten? Of juist bevestiging nodig dat je wel goed zit? Zijn er ontwikkelingen die je dwingen na te denken over je talenten en waar je die in wilt zetten? Wordt het fysiek te zwaar?

En werk je bij de Rijksoverheid en val je onder de cao Rijk?
Dan kun jij deelnemen aan de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties. Dus of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij ondersteunen je graag!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van het FNV. We stellen ze graag even aan je voor! 

Tien Nuis


Tien Nuis is trainer en loopbaancoach bij de FNV. Tien wordt oprecht blij, als zij jou in jouw kracht mag zetten. Iedereen heeft namelijk talenten. Wat zijn die van jou? Waar word jij blij van?

Samen kijken naar wat je allemaal wel kan. Door haar enthousiasme en positieve energie krijgt zij jou in beweging, waardoor jij kan zijn wie je bent. Mooi zoals je bent! Jij bent je gedachten en de toekomst bepaal jij zelf. Geloof in je eigen kracht.

Dick Groot Koerkamp 

Dick Groot Koerkamp is trainer en loopbaancoach bij de FNV. Hij geeft onder meer trainingen waarbij de deelnemers een beter beeld krijgen van hun kwaliteiten en competenties. Dick vindt het prachtig om te zien dat deelnemers in deze training ontdekken dat ze meer in huis hebben dan ze altijd dachten.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

“Ik had niet gedacht dat het me zo veel zou brengen in zo’n korte tijd, wat fijn om te ontdekken wat ik nog meer kan”

“Ik voel me zelfverzekerder door de andere kijk die ik nu heb op mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Ik schrijf mezelf niet meer meteen weg voor mogelijke andere functies”

“Deze training heeft mij geholpen mijn schroom te doen overwinnen”

Kosten

De training is voor jou als ambtenaar bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Het A+O fonds Rijk maakt kosten voor deze training. We rekenen dus op je komst!

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De training Ontdek en gebruik je talenten en competenties wordt gegeven in Den Haag en Arnhem.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, stuur dan een mailtje naar Tien en Dick: loopbaanrotterdam@fnv.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.

FNV Overheid

CNV Overheid

Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Ontdek en gebruik je talenten en competenties

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  * (dd-mm-jjjj)