Full service internetmarketing

Training Job Crafting

Minder werkdruk en meer plezier in je werk. Hoe kun je sleutelen aan je werk om dat te bereiken? Met kleine veranderingen kun je je al prettiger voelen in je werk. Ga aan de slag met de training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’. Dan leer je wat je zélf kunt veranderen in je werk.

Locatie Tijdstip Deze training is gratis
Utrecht 7 februari en 9 maart 2020 Nog 8 plekken beschikbaar
Utrecht 14 februari en 13 maart 2020 Nog 7 plekken beschikbaar
Utrecht 2 maart en 31 maart 2020 Nog 11 plekken beschikbaar
Utrecht 18 maart en 16 april 2020 Nog 14 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Hoe blijf je een bevlogen medewerker en zorg je dat je je werk leuk houdt? De training Job Crafting van het A+O fonds Rijk geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen.

Door kleine veranderingen door te voeren, bijvoorbeeld in de samenwerking met je collega’s of door je takenpakket anders in te delen, kun je je al prettiger voelen in je werk. In de training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’ ga je hiermee aan de slag. Ook biedt de training Job Crafting handvatten om je doelstellingen bespreekbaar te maken met je leidinggevende. Je gaat hierdoor meer plezier, betrokkenheid en betekenis in je werk ervaren.

Inhoud

Deze training bestaat uit: één trainingsdag (inclusief lunch), vier weken van zelf oefenen met craften op het werk en na afloop hiervan nog een halve dag training/reflectie. Tijdens de trainingsdagen maak je een persoonlijk craftingplan waarin je je persoonlijke doelen vastlegt. In de periode die volgt op de training staat iedere week een ander doel centraal.

Voor wie

Aan deze gratis training kan iedere Rijksmedewerker deelnemen. De training Job Crafting: ‘Sleutel aan je werk’ laat zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden.

Trainers

De training wordt gegeven door Dr. Machteld van den Heuvel.


Zij is universitair docent aan de UvA en trainer/coach bij Art of Work Utrecht. Sinds 2009 houdt zij zich bezig met Job Crafting. Samen met collega's van de UU en TUE ontwierp zij de eerste Nederlandse Job Crafting training (2010). Zij heeft zeer veel ervaring in binnen- en buitenland als trainer/coach op HR gebied.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Job Crafting al hebben gevolgd? Lees de reviews hieronder:

“Voor mij werkt het crafting-plan erg goed; ik ben bewuster bezig, ik denk na over wat ik wil en wat mij daarbij kan helpen”

“Door het sleutelen aan simpele elementen kun je al direct effect bereiken”

“Ik ben blij dat ik aan mijn doel kan gaan werken met de handvaten die me aangereikt zijn”

Kosten

De training is voor jou als ambtenaar bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Het A+O fonds Rijk maakt kosten voor deze training. We rekenen dus op je komst!

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De training Job Crafting wordt gegeven in Utrecht.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via jobcrafting@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Machteld van den Heuvel van Art of Work Utrecht via mvdheuvel@artofwork.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.

FNV Overheid

CNV Overheid

Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Job Crafting

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    dd-mm-jjjj