Full service internetmarketing

Netwerken

Familie, (sport)vrienden, (ex-)collega’s, klanten en leveranciers geven niet alleen plezier en betekenis aan je leven, maar hebben ook een praktische functie. Je kunt elkaar namelijk ondersteunen en helpen door elkaars contacten in te zetten, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een andere baan of misschien gewoon even wilt sparren. In deze training gaan we hiermee aan de slag. Om zo het beste uit jezelf en je netwerk te halen.

Locatie Tijdstip Deze training is gratis

Wat leer ik

Familie, (sport)vrienden, (ex-)collega’s, klanten en leveranciers geven niet alleen plezier en betekenis aan je leven, maar hebben ook een praktische functie. Je kunt elkaar namelijk ondersteunen en helpen door elkaars contacten in te zetten, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een andere baan of misschien gewoon even wilt sparren. In deze training gaan we hiermee aan de slag. Om zo het beste uit jezelf en je netwerk te halen. Je oefent interactief met elkaar en we laten zien wat de waarde is van een sterk, sociaal netwerk.

Inhoud

We hebben allemaal een waardevol netwerk, alleen zijn we ons daar niet altijd bewust van en weten we vaak niet hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken. Familie, (sport)vrienden, (ex-)collega’s, klanten en leveranciers geven niet alleen plezier en betekenis aan je leven, maar hebben ook een praktische functie. Je kunt elkaar namelijk ondersteunen en helpen door elkaars contacten in te zetten, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een andere baan of misschien gewoon even wilt sparren. In deze training van een dag (inclusief lunch) gaan we hiermee aan de slag. 

 

Voor wie

Wil jij je netwerk beter inzetten? En werk je bij de Rijksoverheid en val je onder de cao Rijk? Dan kun jij deelnemen aan de Training Netwerken. Dus of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij gaan graag met je aan de slag.

Trainers

De training wordt gegeven door verschillende trainers van de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Netwerken al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

Kosten

De training is voor jou als ambtenaar bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Het A+O fonds Rijk maakt kosten voor deze training. We rekenen dus op je komst!

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De locatie(s) voor de training Netwerken volgt (volgen) z.s.m.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: netwerken@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Suzan Homan s.homan@dji.minjus.nl.

 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.

FNV Overheid

CNV Overheid

Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Netwerken

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  * (dd-mm-jjjj)