Full service internetmarketing

Gratis webinar met Ben van der Burg

Gratis webinar met Ben van der Burg: ‘Klaar voor digitaal'

Donderdag 23 maart om 10:00 uur verzorgt Ben van der Burg een gratis live webinar.

Tijdens het webinar ‘Klaar voor digitaal’ neemt Ben je mee in de digitale wereld. Hij bespreekt de digitale mogelijkheden waar je elke dag van geniet. Er kan zoveel! En zo kom je ook op onmogelijkheden waar je daarna tegenaan gaat lopen. Denk aan internetveiligheid, informatie die niet klopt of data gebruik.

Hoe je met die (on)mogelijkheden zo goed, inclusief, duurzaam, gaaf en veilig mogelijk omgaat? Dat wordt in het webinar duidelijk.

 

Werken aan jouw toekomst: online

Het gratis live-webinar wordt aangeboden door het A+O fonds Rijk. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen (of je aan te melden) in onze online omgeving en donderdag 23 maart om 10:00 uur klaar te zitten.

Heb je nog geen toegang tot onze online omgeving? Registreer je dan snel! Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Check dan onderstaande stappen om het gratis webinar live te kunnen volgen:

  1. Ga naar https://academieportal.nl/werkenaanjouwtoekomst 
  2. Log in met je persoonlijke gegevens
  3. Ga in de bovenste balk naar de kop ‘Leerlijnen’, klik deze aan en daarna kom je direct bij het webinar uit onder de leerlijn 'Digitaal fit'