Trainingen op locatie

De training van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we t/m december nog online aan, maar vanaf januari gaan we weer op locatie trainen. Als we in het nieuwe jaar door omstandigheden toch online moeten blijven trainen i.p.v. op locatie, zullen we alle deelnemers hierover informeren. De trainingsdata blijven dan wel gewoon hetzelfde. Bekijk hieronder ons aanbod!

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe trainingsdata? Vul dan ons 'Houd mij op de hoogte-bestand' onderaan deze pagina in!

Training In verbinding blijven in een hybride werkomgeving

Wat als je nu alles wat er op je pad komt kunt zien als iets waarvan je kunt leren en kunt groeien? Je kunt niet kiezen wat je overkomt, maar wel hoe je ermee omgaat. Zo wordt het hybride werken waarschijnlijk de nieuwe norm. Hoe wil jij daar zelf mee omgaan? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? Hoe kun je in deze tijden goed voor jezelf zorgen? Deze training helpt je om weer de regie te pakken over je eigen werkritme en niet te vergeten je werkplezier.

Training In verbinding blijven in een hybride werkomgeving

Training Ontdek en gebruik je talenten en competenties (FNV)

In deze training van FNV leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Training Ontdek en gebruik je talenten en competenties (FNV)

Training Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien

Alleen met effectieve non-verbale communicatie heb jij impact. Nu we in de toekomst steeds meer hybride gaan werken, is het hebben van impact van groot belang. Non-verbale communicatie maakt tot zo’n 80% onderdeel uit van onze communicatie. Het is dan ook verrassend dat aandacht hiervoor in trainingen weinig voorkomt. In deze training leer je de belangrijkste non-verbale signalen kennen. En ga je aan de slag met het ontwerpen van een digitale etiquette nu hybride werken binnen jouw team steeds vaker zal voorkomen.

Training Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien

Training Ontladen en opladen (FNV)

In deze training van FNV leer je tools kennen voor positieve energie op én na je werk. We gaan vaak helemaal op in ons werk. Of je nu achter je beeldscherm zit, staand of lopend werk doet. Voor je het weet is de dag voorbij. Hoe kun je gedurende de dag en na het werk goed voor jezelf zorgen, als je merkt dat je een opgejaagd gevoel krijgt of je het gevoel hebt dat je energie weglekt? In de training ‘Ontladen en opladen’ krijg je tips die ervoor kunnen zorgen dat je je energie vast kunt houden of terug kunt pakken.

Training Ontladen en opladen (FNV)

Training Zeg het! Word beter in lastige gesprekken (CNV)

In deze training van CNV leer je jezelf beter uitdrukken en opkomen voor dat wat jij belangrijk vindt. Op ons werk kan dat soms best lastig zijn en daarom gaan we daar samen mee aan de slag. Deze training is voor iedereen die in zijn of haar werk beter wil worden in het opkomen voor je eigen behoeftes, grenzen stellen of nee zeggen, een ander lastige feedback geven of je mening duidelijk uiten. Het is hierbij belangrijk dat je begrijpt hoe jouw eigen houding en vaardigheiden daarop van invloed zijn en hoe je daar juist verandering in kan brengen. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om te zeggen wat voor jou telt!

Training Zeg het! Word beter in lastige gesprekken (CNV)

Training Job Crafting

De training Job Crafting laat zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden. De training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen. 

Training Job Crafting

Training Personal Branding

 

Deze training helpt jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en onderscheidende waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!


Training Personal Branding

Training Van werkdruk naar werkplezier (CNV)

Tijdens deze training van CNV leer je werkdruk om te zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Praktische oplossingen blijken samen een heel nieuwe manier van werken op te leveren, waarmee je positief aan het werk blijft.

Training Van werkdruk naar werkplezier (CNV)

Training Krachtkaart

Met de training Krachtkaart ontdek je jouw persoonlijke missie! Je maakt je eigen Krachtkaart. We brengen samen in beeld wat jou van binnenuit drijft, in je werk én privé. Kom alles te weten over de training en schrijf je in! 

Training Krachtkaart

Training Netwerken

Bij de training Netwerken leer je hoe je online waardevolle relaties kan opbouwen en hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af! 

Training Netwerken

Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Je weet vaak heel goed wat je niet (meer) wilt. Je wilt dingen anders, je zoekt meer inspiratie, je wilt jezelf verbeteren. Maar hoe kom je er nu achter wat je wél wilt?

Grijp nu je kans en vraag een loopbaanadvies met subsidie aan via het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de Rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten van vandaag en je mogelijkheden in de toekomst.

Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Houd mij op de hoogte

Ontwikkel de kracht van je aandacht met Mindful Rijk

Merk je dat je soms rust, focus en overzicht mist? Volg dan een mindfulnesstraining van Mindful Rijk om stap voor stap de kracht van je bewuste aandacht te ontwikkelen. Mindful Rijk is het expertisecentrum voor mindfulness en positiviteit binnen de Rijksoverheid. Zij bieden onder meer mindfulness-, compassie- en talentontwikkelings-trainingen aan. Bekijk het aanbod en doe mee!  

Hoe staat het met je moderne vaardigheden? Doe de zelfscan!

Het werk bij het Rijk verandert ingrijpend door technologische ontwikkelingen. Ook als je je huidige werk goed wilt blijven doen, heb je nu al nieuwe vaardigheden nodig. Het A+O fonds Rijk wil alle rijksmedewerkers ondersteunen om tijdig deze vaardigheden te ontwikkelen. De zelfscan 21st century skills is een online tool waarmee je kunt ontdekken hoe je ervoor staat. Doe 'm snel!