Trainingen op locatie

Je kunt je tijdelijk niet aanmelden voor de trainingen Krachtkaart, Job Crafting, (Online) Netwerken, Van werkdruk naar werkplezier, Personal Branding, Communiceren met Lef en Ontdek en gebruik je talenten en competenties. Dit geldt sowieso voor de maanden juli en augustus.

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe trainingsdata? Vul dan ons 'Houd mij op de hoogte-bestand' onderaan deze pagina in!

Training Ontdek en gebruik je talenten en competenties

In deze online training leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Training Ontdek en gebruik je talenten en competenties

Training Krachtkaart

Met de online training Krachtkaart ontdek je jouw persoonlijke missie! Je maakt je eigen Krachtkaart. We brengen samen in beeld wat jou van binnenuit drijft, in je werk én privé. Kom alles te weten over de training en schrijf je in! 

Training Krachtkaart

Training Communiceren met lef

Stap over drempels heen en ervaar hoe humor en een lach je energie kunnen geven om te zeggen wat je vindt, denkt en voelt. Tijdens deze online training krijg je veel praktische tips. Hiermee kun je in je dagelijks leven effectieve veranderingen aanbrengen. Kom uit je comfortzone en meld je snel aan voor deze gratis training!

Training Communiceren met lef

Training Job Crafting

De online training Job Crafting laat zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden. De training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je job met (nog) meer plezier en energie kunt doen. 

Training Job Crafting

Training Personal Branding

 

Deze online training helpt jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en onderscheidende waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!


Training Personal Branding

Training Netwerken

Bij de online training Netwerken leer je hoe je online waardevolle relaties kan opbouwen en hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af! 

Training Netwerken

Training Van werkdruk naar werkplezier

Tijdens deze online training leer je werkdruk om te zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Praktische oplossingen blijken samen een heel nieuwe manier van werken op te leveren, waarmee je positief aan het werk blijft.

Training Van werkdruk naar werkplezier

Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Je weet vaak heel goed wat je niet (meer) wilt. Je wilt dingen anders, je zoekt meer inspiratie, je wilt jezelf verbeteren. Maar hoe kom je er nu achter wat je wél wilt?

Grijp nu je kans en vraag een loopbaanadvies met subsidie aan via het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de Rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten van vandaag en je mogelijkheden in de toekomst.

Loopbaanadvies A+O fonds Rijk

Houd mij op de hoogte

Ontwikkel de kracht van je aandacht met Mindful Rijk

Merk je dat je soms rust, focus en overzicht mist? Volg dan een mindfulnesstraining van Mindful Rijk om stap voor stap de kracht van je bewuste aandacht te ontwikkelen. Mindful Rijk is het expertisecentrum voor mindfulness en positiviteit binnen de Rijksoverheid. Zij bieden onder meer mindfulness-, compassie- en talentontwikkelings-trainingen aan. Bekijk het aanbod en doe mee!  

Hoe staat het met je moderne vaardigheden? Doe de zelfscan!

Het werk bij het Rijk verandert ingrijpend door technologische ontwikkelingen. Ook als je je huidige werk goed wilt blijven doen, heb je nu al nieuwe vaardigheden nodig. Het A+O fonds Rijk wil alle rijksmedewerkers ondersteunen om tijdig deze vaardigheden te ontwikkelen. De zelfscan 21st century skills is een online tool waarmee je kunt ontdekken hoe je ervoor staat. Doe 'm snel!