Full service internetmarketing

In verbinding blijven in een hybride werkomgeving

Wat als je nu alles wat er op je pad komt kunt zien als iets waarvan je kunt leren en waarin je kunt groeien? Je kunt niet kiezen wat er in je leven gebeurt. Wel hoe je ermee omgaat. Zo is de kans groot dat hybride werken heel gewoon wordt. Hoe wil jij daar zelf mee omgaan? Hoe blijf je in verbinding met je collega’s? Hoe kun je in deze tijden goed voor jezelf zorgen? Deze training helpt je om weer de controle te krijgen over je eigen werkritme. En niet te vergeten, je werkplezier!

Wat leer ik

Aan het einde van deze trainingsdag:                                  

 • zie je de kansen en uitdagingen die hybride werken biedt voor jou als medewerker;
 • heb je ervaren hoe je met de groeimindset zelf je eigen keuzes kunt maken;
 • heb je ervaren hoe simpele oefeningen kunnen zorgen voor persoonlijke balans;
 • weet je hoe je ook op afstand in verbinding kunt blijven met collega’s;
 • heb je handvatten voor meer werkplezier tijdens hybride werken;
 • heb je een persoonlijk stappenplan om je eigen, perfecte werkritme te maken.

Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin je situaties uit jouw praktijk kan inbrengen. Een omgeving waarin we met elkaar kunnen praten over de inhoud van de training én over de persoonlijke (werk)situatie van iedereen. Hierbij gaan wij uit van je eigen persoonlijke, ervaringsgerichte proces. Als jijzelf weet hoe jij werkt, dan ontstaat er ruimte voor verandering.

Let op: in deze training ontdek je hoe je hybride werken het beste voor jou kunt laten werken. We geven tips & tricks maar de meeste tijd gaat niet naar de theorie. Je gaat vooral onderzoeken hoe jij het fijnst (samen)werkt in een hybride werkomgeving.

Inhoud

In de ochtend onderzoeken we eerst waar je moeite mee hebt bij hybride werken. Daarbij kijken we onder andere naar:

 • de band met je collega’s en de organisatie
 • het vinden van een nieuw werkritme
 • het ervaren van werkgeluk
 • goed voor jezelf zorgen.

We bekijken de verschillende fases die mensen doorlopen bij (intense) veranderingen (verandercurve van Kübler-Ross). Je gaat herkennen waar je staat in het veranderingsproces. Daardoor weet je beter wat je nodig hebt wanneer je een situatie niet kan veranderen. En je weet hoe je positieve invloed kan hebben op situaties die je wel kan veranderen. 

Het tweede gedeelte van de dag gaat over de groeimindset. Deze helpt jou om de veranderingen te maken die jij wilt. Zo krijg je handvatten om zelf keuzes te maken in wat jij doet en (weer) controle te ervaren. Dat doen we met verschillende interactieve oefeningen.

Ons doel? Dat je na de training heldere (zelfzorg)hulpmiddelen hebt waarmee je de verbinding met anderen en met jezelf sterker kunt maken. En waarmee je bewuste keuzes kunt maken in je dagelijks (werk)leven. Keuzes die leiden tot meer gezondheid, verbinding en tevredenheid.

Als laatste breng je je leerervaringen samen in een persoonlijk stappenplan naar jouw perfecte hybride werksituatie.

Voor wie

Vraag jij je weleens af of het mogelijk is om anders te werken in een hybride werkomgeving? Met meer energie, plezier en in verbinding met collega’s en jezelf? Dan is deze training voor jou. In een dag ga je ontdekken hoe jij jouw perfecte hybride werksituatie zo kunt maken dat die voor jóu werkt.

Je kunt gratis meedoen aan de training 'In verbinding blijven in een hybride werkomgeving' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van ons partnerbureau GROWEVERYDAY. We stellen ze graag even aan je voor! 

Jeroen van Weeghel

Eén van Jeroens’ talenten is het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf durft te onderzoeken en ontwikkelen. Hij maakt hierbij graag gebruik van de verbinding met en de inspiratie van de natuur. Zijn werkwijze kenmerkt zich door humor, oprechtheid, verbinding en integratie in je dagelijks leven. Jeroen is onder andere gespecialiseerd in regeneratief leiderschap. Hij werkt met de verbinding van lichaam en geest, kennis en ervaring. Hij haalt veel inspiratie uit het taoïsme, dat hij sinds 10 jaar bestudeert en beoefent. In zijn trajecten maakt Jeroen gebruik van inzichten uit de westerse wetenschap en kennis uit de wijsheidstradities. Jeroen is opgeleid als filosoof, trainer, (team)coach en facilitator.

Salomé van de Belt


Als teamontwikkelaar en facilitator weet Salomé groepen op een positieve manier 'open te breken' zodat ze nieuwe inzichten opdoen over zichzelf en elkaar. Zo kunnen deelnemers kaders creëren om hun potentie te veranderen in gezamenlijke en individuele prestatie.

Dit kan Salomé alleen maar doen door zichzelf kwetsbaar en menselijk op te stellen, zodat de groep de ruimte voelt dat ook te kunnen doen. Salomé houdt van praktisch leren. Niet alleen theorie, maar direct de brug zoeken naar toepassing en wat voor jou (of de groep) écht werkt. Zoeken naar wat jij nodig hebt om te groeien. 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'In verbinding blijven in een hybride werkomgeving'? Lees snel de reviews hieronder:

“Deze training geeft je bewustwording en inzicht in je contact met mensen. En het herkennen van je eigen patronen/gedachten die je wel en niet helpen. De tijd vloog voorbij en ik ervaarde een gevoel van rustig en aanwezigheid!"

“Ik ben me vooral bewuster geworden van mijn eigen gevoelens en gedrag. Dat ik zelf mijn leven bepaal, zowel werk als privé.”

“Is deze training iets voor mij? Of is het te zweverig? Dat was de vraag die ik mezelf stelde voor ik deelnam. Ik ben blij dat ik ervoor ging, want het was uiteindelijk een zeer positieve ervaring."

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie én online training zijn: 09.30 - 16.30 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Training In verbinding blijven in een hybride werkomgeving

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *