Full service internetmarketing

Training Job Crafting

Hoe kan je sleutelen aan je werk zodat het past bij wie jij bent en wat jij wilt? En hoe zorg je dat hybride werken jou helpt in je energie, in plaats van dat het energie trekt? De training 'Job Crafting' laat zien dat kleine veranderingen in hoe je werkt en denkt, al een positieve invloed kunnen hebben op hoe jij je werk ervaart. We gebruiken de positieve psychologie waarbij woorden als bevlogenheid, zingeving en proactief werken centraal staan. De training geeft je hulpmiddelen om te sleutelen aan je werk. Zo kan jij je werk met (nog) meer plezier en energie uitvoeren.

Wat leer ik

Hoe hou jij de passie voor je werk vast? En hoe blijft je werk leuk? Met deze vragen gaan we samen aan de slag! We proberen kleine veranderingen door te voeren. In hoe je werkt, waar je werkt en met wie je werkt. Zo kun je je al snel fijner voelen in je werk.

In de training 'Job Crafting' ga je hiermee aan de slag. Je werkt in kleine stapjes aan verandering. Bijvoorbeeld in de samenwerking met collega’s of bij het indelen van je taken. Ook geeft de training handvatten om meer over je doelen te praten met je leidinggevende. Je krijgt hierdoor meer plezier, betrokkenheid en betekenis in je werk.

Inhoud

Deze training bestaat uit twee trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen maak je een persoonlijk craftingplan waarin je je persoonlijke doelen opschrijft.

Voor wie

De training 'Job Crafting' laat zien dat kleine veranderingen in hoe je werkt en denkt, al een positieve invloed kunnen hebben op hoe jij je werk ervaart. 

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘Job Crafting’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door Dr. Machteld van den Heuvel.


Zij is universitair docent aan de UvA en trainer/coach bij Art of Work Utrecht. Sinds 2009 houdt zij zich bezig met Job Crafting. Samen met collega's van de UU en TUE ontwierp zij de eerste Nederlandse Job Crafting training (2010). Zij heeft zeer veel ervaring in binnen- en buitenland als trainer/coach op HR gebied.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Job Crafting'? Lees snel de reviews hieronder:

“Voor mij werkt het crafting-plan erg goed; ik ben bewuster bezig, ik denk na over wat ik wil en wat mij daarbij kan helpen”

“Door het sleutelen aan simpele elementen kun je al direct effect bereiken”

“Ik ben blij dat ik aan mijn doel kan gaan werken met de handvatten die me aangereikt zijn”

“Deze training is zeer interessant voor collega's die net als ik al een poos bij dezelfde werkgever werken. Ik kijk nu met een andere blik naar mijn werk!”

“Een erg professionele en fijne trainer, persoonlijke benadering. Heel laagdrempelig en verrijkend.”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten. Ben je de tweede dag niet aanwezig? Dan betaal je € 25,- administratiekosten. 

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: dag 1 09.30 - 16.30 uur en dag 2 09.30 - 13.00 uur.

De tijden van de online training zijn: dag 1 en dag 2 09.30 - 13.00 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Machteld van den Heuvel van Art of Work Utrecht via mvdheuvel@artofwork.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Job Crafting

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *