Full service internetmarketing

Training Job Crafting

Hoe kan je sleutelen aan je werk, zodat het past bij wie jij bent en wat je wilt? Hoe zorg je dat hybride werken jou ondersteunt in je energie in plaats van andersom? De training Job Crafting laat zien dat kleine aanpassingen in je manier van werken en denken, al een positieve invloed kunnen hebben op je werkbeleving. We werken op basis van de positieve psychologie, waarbij begrippen als bevlogenheid, zingeving en proactief werken centraal staan. De training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je baan met (nog) meer plezier en energie kunt doen.

Locatie Trainingsdatum Beschikbare plekken
Online 15 februari en 16 maart 2023 Nog 7 plekken beschikbaar
Utrecht 17 maart en 14 april 2023 Nog 10 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Hoe blijf je een bevlogen medewerker en zorg je dat je je werk leuk houdt?

Door kleine veranderingen door te voeren, in hoe je werkt, waar je werkt en met wie je werkt, kun je je al prettiger voelen in je werk. In de training Job Crafting ga je hiermee aan de slag. Je werkt in kleine stapjes aan verandering, bijvoorbeeld in de samenwerking met collega’s of door je takenpakket anders in te delen. Ook biedt de training handvatten om je doelstellingen bespreekbaar te maken met je leidinggevende. Je gaat hierdoor meer plezier, betrokkenheid en betekenis in je werk ervaren.

Inhoud

Deze training bestaat uit twee trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen maak je een persoonlijk craftingplan waarin je je persoonlijke doelen vastlegt.

Voor wie

De training Job Crafting laat zien dat kleine veranderingen in je doelstellingen en aanpassingen in je manier van werken je werkbeleving al positief kunnen beïnvloeden.

Je kunt gratis deelnemen aan de training Job Crafting als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de cao Rijk valt. Of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij ondersteunen je graag!

Trainers

De training wordt gegeven door Dr. Machteld van den Heuvel.


Zij is universitair docent aan de UvA en trainer/coach bij Art of Work Utrecht. Sinds 2009 houdt zij zich bezig met Job Crafting. Samen met collega's van de UU en TUE ontwierp zij de eerste Nederlandse Job Crafting training (2010). Zij heeft zeer veel ervaring in binnen- en buitenland als trainer/coach op HR gebied.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Job Crafting al hebben gevolgd? Lees de reviews hieronder:

“Voor mij werkt het crafting-plan erg goed; ik ben bewuster bezig, ik denk na over wat ik wil en wat mij daarbij kan helpen”

“Door het sleutelen aan simpele elementen kun je al direct effect bereiken”

“Ik ben blij dat ik aan mijn doel kan gaan werken met de handvaten die me aangereikt zijn”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Ben je de tweede dag (online) niet aanwezig? Dan brengen we je € 25,- administratiekosten in rekening.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: dag 1 09.30 - 16.30 uur en dag 2 09.30 - 13.00 uur.

De tijden van de online training zijn: dag 1 en dag 2 09.30 - 13.00 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Machteld van den Heuvel van Art of Work Utrecht via mvdheuvel@artofwork.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

Incompany

Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s deze training van Werken aan jouw toekomst volgen? Dat kan! De trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.

Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Aanmelden voor training Job Crafting

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *


 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *