Full service internetmarketing

Netwerken

Bij de training ‘Netwerken’ leer je hoe je belangrijke relaties kan opbouwen. En hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af!

Locatie Trainingsdatum Beschikbare plekken
Online 10 september 2024 Nog 2 plekken beschikbaar
Utrecht 10 oktober 2024 Nog 9 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Familie, (sport)vrienden, (ex-)collega’s, klanten en leveranciers. Ze geven niet alleen plezier en betekenis aan je leven, maar ze hebben ook een praktische functie. Je kunt elkaar namelijk helpen door elkaars contacten in te zetten. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een andere baan of misschien gewoon even met iemand wilt overleggen. In deze training gaan we hiermee aan de slag. Om zo het beste uit jezelf en je netwerk te halen.

Inhoud

De training op locatie duurt in totaal 7 uur. De training online duurt 3 uur.

 

Voor wie

Wil jij meer gebruikmaken van je netwerk? Dan is deze training er voor jou!

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘Netwerken’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door verschillende trainers van de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Netwerken'? Lees snel de reviews hieronder:

"Ik durf de drempel over te stappen en contacten te maken"

"Interessant en leerzaam, voorbij gevlogen en een verdieping zou erg leuk zijn!"

"Leuke afwisseling met opdrachten in groepjes."

"Nuttig om zo 'gedwongen' over je eigen netwerk na te denken en tips te krijgen"

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 09.30 - 16.30 uur. 

De tijden van de online training zijn: 09.30 - 12.30 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Kuuk de Zeeuw, kuuk.de.zeeuw@rws.nl.

 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Netwerken

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *


 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *