Full service internetmarketing

Netwerken

Bij de training Netwerken leer je hoe je belangrijke relaties kan opbouwen. En hoe je jouw netwerk kan vergroten. Na het volgen van deze training gaat netwerken jou een stuk beter, natuurlijker en soepeler af!

Wat leer ik

Familie, (sport)vrienden, (ex-)collega’s, klanten en leveranciers. Ze geven niet alleen plezier en betekenis aan je leven, maar ze hebben ook een praktische functie. Je kunt elkaar namelijk helpen door elkaars contacten in te zetten. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een andere baan of misschien gewoon even met iemand wilt overleggen. In deze training gaan we hiermee aan de slag. Om zo het beste uit jezelf en je netwerk te halen.

Inhoud

De training op locatie duurt in totaal 7 uur.

 

Voor wie

Wil jij meer gebruikmaken van je netwerk? Dan is deze training er voor jou!

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘Netwerken’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door verschillende trainers van de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Netwerken al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

"Interessant en leerzaam, voorbij gevlogen en een verdieping zou erg leuk zijn!"

"Leuke afwisseling met opdrachten in groepjes."

"Smaakt naar meer!"

"Vond het een leuke training, veel van geleerd."

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 09.30 - 16.30 uur. 

De tijden van de online training zijn: 09.30 - 11.30 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Suzan Homan s.homan@dji.minjus.nl.

 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

 

Incompany

Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s deze training van Werken aan jouw toekomst volgen? Dat kan! De trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.

Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Aanmelden voor training Netwerken

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *