Full service internetmarketing

Ontdek en gebruik je talenten en competenties (FNV)

In deze training van FNV leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. Vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Wat leer ik

In deze training leer je je sterke punten herkennen en erkennen. Dit heb je nodig als je stappen in je loopbaan wilt maken. En vaak beschik je ook nog over talenten, die voor jou heel normaal zijn, maar voor een ander heel waardevol: de onvermoede talenten. Deze training draagt bij aan je bewustzijn hierover en helpt je na te denken over je eigen werk en loopbaan. Hierdoor houd je zelf de regie over je loopbaan en oefen je er actief invloed op uit.

Na afloop heb je:

 • Een goed beeld van je talenten, drijfveren en competenties
 • Feedback van andere deelnemers
 • Geoefend met je eigen kwaliteiten
 • Bewustwording, waarmee je je eigen loopbaan in eigen hand kunt houden

Inhoud

In deze training worden je talenten en competenties in kaart gebracht. Hiermee vergroten we je zelfkennis waardoor je een beter beeld krijgt van je kwaliteiten en drijfveren. Je krijgt inzicht in wat je goed kan en welk werk hierbij past. We doen dat met theorie, korte praktische oefeningen en werkvormen én feedback vanuit de deelnemers. Hiermee wordt je zelfvertrouwen vergroot, maken we een plan van aanpak en kun je de stappen zetten die jij wilt zetten!

Voor wie

Ben je de uitdaging kwijt of heb je het gevoel niet helemaal op de juiste werkplek te zitten? Of juist bevestiging nodig dat je wel goed zit? Zijn er ontwikkelingen die je dwingen na te denken over je talenten en waar je die in wilt zetten? Wordt het fysiek te zwaar?

Je kunt gratis deelnemen aan de training 'Ontdek en gebruik je talenten en competenties' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van FNV. We stellen ze graag even aan je voor! 

Tien Nuis


Tien Nuis is trainer en loopbaancoach bij de FNV. Tien wordt oprecht blij, als zij jou in jouw kracht mag zetten. Iedereen heeft namelijk talenten. Wat zijn die van jou? Waar word jij blij van?

Samen kijken naar wat je allemaal wel kan. Door haar enthousiasme en positieve energie krijgt zij jou in beweging, waardoor jij kan zijn wie je bent. Mooi zoals je bent! Jij bent je gedachten en de toekomst bepaal jij zelf. Geloof in je eigen kracht.

Debbie Schouten
Debbie Schouten

Debbie Schouten is loopbaancoach & trainer en met name gespecialiseerd in het vergroten van iemands persoonlijk leiderschap. Als je weet wie je bent, waar je voor staat en wat je competenties en talenten zijn vergroot je jouw zelfvertrouwen. Debbie vindt het dan ook prachtig om te zien wanneer bescheidenheid over het eigen kunnen verandert in trots.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Ontdek en gebruik je talenten en competenties al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

“Ik had niet gedacht dat het me zo veel zou brengen in zo’n korte tijd, wat fijn om te ontdekken wat ik nog meer kan”

“Ik voel me zelfverzekerder door de andere kijk die ik nu heb op mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Ik schrijf mezelf niet meer meteen weg voor mogelijke andere functies”

“Deze training heeft mij geholpen mijn schroom te doen overwinnen”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 10.00 - 16.00 uur.

De tijden van de online training zijn: 09.30 - 12.30 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, stuur dan een mailtje naar Tien en/of Debbie: loopbaanrotterdam@fnv.nl.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

Incompany

Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s deze training van Werken aan jouw toekomst volgen? Dat kan! De trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.

Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Aanmelden voor training Ontdek en gebruik je talenten en competenties

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *