Full service internetmarketing

Personal Branding

Deze training helpt jou om jouw eigen unieke waarde te zien. Te zien wat jij toevoegt aan een organisatie. Hoe kun je overtuigend laten weten wat jouw talenten zijn? En hoe presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Wat leer ik

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Het is belangrijker dan ooit om te laten zien wie jij bent en wat je te bieden hebt.

De training 'Personal Branding' helpt jou om jouw eigen toegevoegde en unieke waarde te zien. Hoe kun je overtuigend laten weten wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Inhoud

Hoe kun je overtuigend laten weten wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Voor wie

Voor iedereen die meer wilt laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Je kunt gratis meedoen aan de training 'Personal Branding' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door twee trainers van O&P Rijk. We stellen hen graag aan je voor:

Jolanda Romeijn


Als trainer en coach begeleidt Jolanda professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Haar kracht ligt in het verhelderen waar het in de kern om draait en zo tot wezenlijke antwoorden te komen. De focus is erop gericht energie, inspiratie, plezier vrije toegang te geven, zodat je (weer) kunt doen wat je echt zou willen doen en van daaruit het beste van jezelf in de wereld kan zetten. Dit zijn zaken die er voor haar toe doen en waar zij zich graag voor inzet.

Michel van Zelst

Als trainer en loopbaanadviseur is één van Michel zijn taken het helpen van collega’s om een passend en authentiek verhaal over zichzelf samen te stellen waarmee zij zich kunnen presenteren. Of je nu gaat solliciteren, netwerken of je start ergens een nieuwe baan, er komt altijd weer het moment dat je ‘iets’ over jezelf moet vertellen. Personal Branding is één van de methodes om het verhaal (je pitch) over jezelf vorm te geven. Een verhaal dat gaat over jezelf en waar jij je comfortabel bij voelt. Dit doet Michel met veel plezier! 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Personal Branding'? Lees snel de reviews hieronder:

“Ik heb de balans gevonden tussen bondig en verbonden blijven”

“Ik weet nu dat ik mezelf als uitgangspunt kan nemen en dat het klopt”

“Ik kan nu een completer beeld van mezelf schetsen”

“Ik kijk nu door een andere bril naar mezelf en kan woorden geven aan mijn drijfveren en talenten”

 

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 09.30 - 16.30 uur.

De tijden van de online training zijn: 09.30 - 12.30 uur. 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training , dan kun je terecht bij Jolanda Romijn jolanda.romeijn@rijksoverheid.nl of 06 31 75 98 56.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Personal Branding

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *