Full service internetmarketing

Personal Branding

Deze training helpt jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en unieke waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Wat leer ik

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd. Het is belangrijker dan ooit om zichtbaar te maken wie jij bent en wat je te bieden hebt. De training Personal Branding helpt jou om je bewust te worden van jouw eigen toegevoegde en unieke waarde. Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Inhoud

Hoe kun je overtuigend overbrengen wat jouw talenten zijn en presenteer je jezelf daardoor krachtig? Daar gaan we samen mee aan de slag!

Voor wie

Wil jij meer zichtbaar maken wie jij bent en wat je te bieden hebt? Je kunt gratis deelnemen aan de training Personal Branding als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de cao Rijk valt. Of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij ondersteunen je graag!

Trainers

De training wordt gegeven door een trainer van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk. We stellen haar graag aan je voor. 

Jolanda Romeijn


Als trainer & coach begeleidt zij professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Haar kracht ligt in het verhelderen waar het in de kern om draait en zo tot wezenlijke antwoorden te komen. De focus is erop gericht energie, inspiratie, plezier vrije toegang te geven, zodat je (weer) kunt doen wat je echt zou willen doen en van daaruit het beste van jezelf in de wereld kan zetten. Dit zijn zaken die er voor haar toe doen en waar zij zich graag voor inzet.Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de Training Personal Branding al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

“Ik heb de balans gevonden tussen bondig en verbonden blijven”

“Ik weet nu dat ik mezelf als uitgangspunt kan nemen en dat het klopt”

“Ik kan nu een completer beeld van mezelf schetsen”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 09.30 - 16.30 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training , dan kun je terecht bij Jolanda Romijn jolanda.romeijn@rijksoverheid.nl of 06 31 75 98 56.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Personal Branding

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door onderstaande vragen te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in ons bereik. Hierdoor kunnen we ons aanbod voor rijksmedewerkers verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *