Full service internetmarketing

Sterk in je werk!

4-daagse training

Tijd voor jezelf! Je doet je werk met plezier, maar je wilt je verder ontwikkelen. Je wilt andere werkzaamheden uitvoeren of juist meer leren over wat je nu doet. Je wilt dat je werk zin heeft en controle hebben over je ontwikkeling en je loopbaan. En je wilt onderzoeken waar en hoe dat mogelijk is. Herkenbaar? Er is vaak weinig tijd om hierover na te denken door de drukte van het dagelijks leven. Tijdens de training ‘Sterk in je werk!’ ga je hier wel mee aan de slag. Waardoor je met plezier blijft werken en ontwikkelen.

Wat leer ik

Een organisatie die het elke dag beter doet, kan alleen wanneer medewerkers sterk in hun werk staan! De samenleving is volop in beweging, waardoor medewerkers steeds weer aan nieuwe eisen moeten voldoen. Hoe zorg je ervoor dat wat jij wilt, in balans blijft met wat de organisatie van je vraagt? Tijdens deze training krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten én de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en vol energie aan het werk te zijn en blijven.

Aan het einde van de training weet jij hoe jouw ontwikkelpad eruitziet. Je hebt een plan om loopbaanstappen te kunnen nemen. Het is een prima basis voor een gesprek met je leidinggevende.

Inhoud

De training ‘Sterk in je werk!’ bestaat uit drie dagen op locatie en één halve dag online via WebEx. Op een leuke en prikkelende manier ontdek jij hoe je zelf stappen kunt zetten die jouw inzetbaarheid groter maken.

Sterk in je Werk! kijkt naar de verschillende fases in je leven en hoe je daarin je talenten en kwaliteiten nog meer kunt gebruiken. Wat je wilt, waarom je iets wilt en wat je daarvoor nodig hebt kan namelijk verschillen per levensfase.

Als deelnemer ontvang je een eigen werkboek met nuttige informatie, opdrachten en werkvormen. In het werkboek zitten ook verrijkingsopdrachten waarmee je zelf aan de slag kunt. Tussen de bijeenkomsten door werk je aan je eigen persoonlijk actieplan. Bij het schrijven van je plan kijk je vooral naar: welk(e) doel(en) wil ik halen en wat is de weg die ik tot nu toe heb afgelegd?

Voor wie

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘Sterk in je werk!’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Volg je op dit moment een loopbaantraject? Of heb je net een loopbaantraject afgerond? Stuur dan een mail naar s.homan@dji.minjus.nl. We bespreken graag samen of meedoen aan deze training zinvol voor jou is.

Trainers

De training wordt gegeven door verschillende trainers van de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk. 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Sterk in je werk!'? Lees snel de reviews hieronder:

“Deze training helpt je om stil te staan bij jouw plan voor de toekomst.”

“De training zit goed in elkaar. Fijn dat je thuis, met behulp van het verzorgde werkboek, zaken verder uit kan diepen”

“Vanuit verschillende invalshoeken wordt je aangezet om na te denken over je eigen pad”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten. Ben je de tweede, derde of vierde dag niet aanwezig? Dan betaal je € 25,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van trainingsdag 1, 2 en 3 (op locatie) zijn: 10.00 – 16.30 uur.

De tijden van trainingsdag 4 (online) zijn: 10.00 - 12.30 uur.

 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl. 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Sterk in je werk!

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *