Full service internetmarketing

Sterk in je werk!

Tijd voor jezelf! Je doet je werk met plezier, maar je wilt je verder ontwikkelen, je werkveld verbreden of juist verdiepen. Je wilt een zinvolle bijdrage leveren in je werk en je neemt zelf graag de regie over je ontwikkeling en je loopbaan. Je wilt verkennen waar en hoe dat mogelijk is. De realiteit is dat de tijd om hierover na te denken doorgaans ontbreekt door de drukte van het dagelijks leven. Tijdens de training Sterk in je werk! ga je hier wel bewust mee aan de slag en dat maakt dat je met plezier blijft werken en ontwikkelen.

Locatie Trainingsdatum Beschikbare plekken
Utrecht en online 26 april en 24 mei in Utrecht, 6 september en 6 december 2023 online VOL
Utrecht en online 10 mei en 7 juni 2023 in Utrecht, 6 september 2023 en 7 februari 2024 online Nog 2 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Een organisatie die elke dag beter hoort te functioneren, kan alleen wanneer medewerkers sterk in hun werk staan! De maatschappij is volop in beweging, waardoor steeds andere eisen gesteld worden aan medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke wensen in balans blijven met die van de organisatie? Tijdens deze training krijg je rust en tijd om stil te staan bij jouw talenten en kwaliteiten én de redenen waarom jij jouw werk doet. Dit helpt om gemotiveerd en energiek aan het werk te zijn en blijven.

Aan het eind van het traject heb je scherp zicht op hoe jouw ontwikkelpad eruitziet en heb je een actieplan om loopbaanstappen te kunnen nemen. Het is een prima basis voor een gesprek met je leidinggevende.

Inhoud

De training Sterk in je werk! is een traject dat bestaat uit twee interactieve bijeenkomsten van twee hele dagen op locatie en twee halve dagen online via WebEx. Op een leuke en inspirerende manier krijg je inzicht in hoe je zelf concrete stappen kunt zetten die bijdragen aan je inzetbaarheid.

Sterk in je Werk! gaat er vanuit dat het denken vanuit levensfasen een bijdrage levert aan het nog beter benutten van talenten en kwaliteiten van rijksmedewerkers. Ontwikkelwensen, drijfveren en behoeften kunnen verschillen per levensfase waarin een medewerker zich bevindt. 

Als deelnemer ontvang je een eigen werkboek met nuttige informatie, opdrachten en werkvormen. In het werkboek zijn ook verrijkingsopdrachten opgenomen waarmee je zelf aan de slag kunt. Tussen de bijeenkomsten door werk je aan je eigen persoonlijk actieplan. 

De vraag die je bij het opstellen van je plan stelt is: welk(e) doel(en) wil ik bereiken en welke weg heb ik tot nu toe afgelegd?

Voor wie

Je kunt gratis deelnemen aan de training Sterk in je werk! als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de cao Rijk valt. Of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij ondersteunen je graag!

We maken je er graag attent op dat je Sterk in je Werk! beter niet tegelijkertijd kunt volgen in combinatie met een loopbaantraject.

Trainers

De training wordt gegeven door verschillende trainers van de mobiliteitsorganisaties bij het Rijk. 

Ervaringen

Dit is een nieuwe training in het aanbod van Werken aan jouw toekomst. Na de eerste trainingsdagen zullen we hier ervaringen delen.

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van trainingsdag 1 en 2 (op locatie) zijn: 9.30 – 17.00 uur.

De tijden van trainingsdag 3 en 4 (online) zijn: 09.30 - 12.30 uur.

 

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl. 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

 

Incompany

Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s deze training van Werken aan jouw toekomst volgen? Dat kan! De trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.

Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Training Sterk in je werk!

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *


 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *