Full service internetmarketing

Training Communiceren met lef

Stap over drempels heen en ervaar hoe humor en een lach je energie kunnen geven om te zeggen wat je vindt, denkt en voelt. Tijdens deze online training krijg je veel praktische tips. Hiermee kun je in je dagelijks leven effectieve veranderingen aanbrengen. Kom uit je comfortzone en meld je snel aan voor deze gratis training!

Wat leer ik

Je leert meer lef te krijgen om te zeggen wat je vindt, denkt en voelt. Daarmee gaan we aan de slag. Dat doen we door als eerste te onderzoeken wat voor jou belangrijk is en dit te toetsen aan jouw wijze van communiceren. Daarnaast ga je ervaren hoe humor en een lach relativeert en je meer vertrouwen kan geven om je te uiten. We sluiten af met het bepalen van stappen die je kunt en wilt maken. Proactief en positief. Natuurlijk met een lach want dat geeft energie om effectieve veranderingen in je wijze van communiceren aan te brengen.

Kortom:

 • Wil jij graag meer lef, maar mis je er de energie voor?
 • Wil jij jezelf, maar ook anderen, op een nieuw spoor zetten met humor en een lach?
 • Ben jij een voorstander van meer creativiteit en humor?

Meld je dan aan voor deze training!

Inhoud

We gaan tijdens de online training met drie onderwerpen aan de slag: 

 1. We ontdekken als eerste hoe het zit met jouw energie. Past dit level bij de manier van reageren en communiceren? 
 2. Vervolgens ga je ervaren hoe humor en een lach voor meer relativering, nieuwe manieren van communiceren en zonder twijfel meer energie zorgen. Je gaat op praktische wijze aan de slag met verrassende en verfrissende gedachten die je vertrouwen geven dat je mag zeggen wat je vindt, denkt en voelt.
 3. Last but not least… Uit je comfortzone komen! Ongemakkelijk en spannend, maar absoluut nodig voor meer lef. Welke stappen durf jij te maken en wie kan je daarbij helpen?

Het motto: ‘Humor, uitdaging en een lach… dat geeft energie!’

Voor wie

Wil jij meer lef om uit te spreken wat je vindt, denkt en voelt? En werk je bij de Rijksoverheid en val je onder de cao Rijk? Dan kun je deelnemen aan de training Communiceren met Lef. Dus of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt, secretaresse bent, of het beleid uitzet, wij werken graag samen met jou aan jouw toekomst. Meld je snel aan!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van ons partnerbureau De Toekomstbus. We stellen ze graag even aan je voor!

Erica Risiglione (links op de foto)

Erica heeft als motto: waar een lach is, is een weg. Als trainer en provocatief coach heeft zij het doel het leven wat luchtiger en leuker te maken. In haar functies als HR-adviseur heeft ze ervaren dat mensen zich te vaak niet uitspreken en daardoor hun doelen niet bereiken of meer problemen ervaren dan nodig is. Zij brengt daar op een humorvolle manier verandering in. Erica wordt door mensen in haar omgeving omschreven als positief, inlevend, spontaan, vriendelijk en een doorzetter.

Wills Langedijk (rechts op de foto)

Wills heeft als motto: waar een Wills is, komt een weg. Als ervaren mediator en advocaat heeft zij voor haarzelf ook een nieuwe weg gevonden. Wills weet je op een bijzonder liefdevolle en humorvolle wijze uit te dagen over je eigen gedrag na te denken en dat vervolgens te veranderen. Sinds 2007 is zij als provocatief coach ook ‘advocaat van de duivel’. Gepresenteerd met liefde, dat wel.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de Training Communiceren met lef al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

Josine van Loon, Belastingdienst:

"Met lef en humor communiceren: heel verrassend en positief!"

Saras Jankipersad, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties:

"Een echte 'out of the box'-training"

Patrick Koijen, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap:

"Door deze training leer je totaal anders denken"

 

Kosten

De training is voor jou als ambtenaar bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Het A+O fonds Rijk maakt kosten voor deze training. We rekenen dus op je komst!

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

Het corona-virus blijft ons dagelijks leven ontwrichten. Daarom hebben we besloten om de reguliere trainingen online aan te gaan bieden, zolang we niet op locatie samen kunnen komen. De tijden van de online training Communiceren met Lef: 9.30 - 12.30 uur (vanaf 09.15 uur inloop).

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij trainster Erica Risiglione van ‘De Toekomstbus’ via erica@detoekomstbus.nl of 06 30 48 43 54.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.

FNV Overheid

CNV Overheid

Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Communiceren met lef

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *