Full service internetmarketing

De touwtjes in eigen handen

Heb je ooit het gevoel gehad dat je leven wordt bepaald door situaties waar je zelf geen invloed op hebt? En dat je weinig controle hebt over je eigen pad? Wil je leren hoe je zelf de richting van je eigen leven en loopbaan kunt sturen? In de training 'De touwtjes in eigen handen' staat persoonlijk leiderschap centraal, waarin jij weer de controle over je (werk)leven neemt en bewust keuzes maakt om je doelen te bereiken.

Wat leer ik

Tijdens deze training leer je in één dag wat persoonlijk leiderschap is en hoe je het kunt ontwikkelen. Je ontdekt hoe je persoonlijke doelen stelt en kunt bereiken, hoe je keuzes maakt die passen bij wat jij belangrijk vindt, hoe je jezelf motiveert om te groeien en hoe je je omgeving hierin meeneemt.

Wat je leert is:

 • De kern van persoonlijk leiderschap: begrijp wat persoonlijk leiderschap betekent en waarom het belangrijk is voor je persoonlijke en professionele groei.
 • Doelen stellen en plannen: leer hoe je duidelijke doelen stelt en plannen maakt om die doelen te bereiken.
 • Zelfmotivatie en -discipline: ontdek hoe je jezelf motiveert, meer werk gedaan krijgt en beter omgaat met uitdagingen.
 • Leiderschap in actie: pas persoonlijk leiderschap toe tijdens praktische oefeningen.

Inhoud

Deze training helpt je jouw persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en te versterken. We delen kennis die jou helpt de touwtjes over jouw leven en carrière (weer) in handen te nemen. En we geven je praktische tools zodat je ervoor kunt zorgen dat dat ook zo blijft. De training bestaat uit interactieve werkvormen, groepsdiscussies, reflectiegesprekken en praktische oefeningen. Hiermee helpen we jou om persoonlijk leiderschap toe te passen in de praktijk. Het doel? Leiding leren nemen over je eigen (werk)leven!

Voor wie

Deze training is voor jou als:

 • Je jouw persoonlijke en professionele leven bewuster wilt leiden.
 • Je wilt leren hoe je concrete doelen kunt stellen en bereiken.
 • Je op zoek bent naar zelfmotivatie en -discipline om obstakels te overwinnen.

Deze training biedt jou de kans om de touwtjes in eigen handen te nemen en voor de volle 100% gebruik te maken van jouw kwaliteiten. We ontdekken waar jij goed in bent en helpen je uit te groeien tot een persoonlijke leider. Op je werk en privé.

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘De touwtjes in eigen handen’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

Trainers van ons partnerbureau GROWEVERYDAY geven de training ‘De touwtjes in eigen handen’. We stellen ze graag even aan je voor!

Salomé van de Belt


Als teamontwikkelaar en facilitator moedigt Salomé groepen op een positieve manier aan om nieuwe inzichten op te doen over zichzelf én elkaar. Dit doet Salomé door zichzelf kwetsbaar en menselijk op te stellen, zodat de groep de ruimte voelt dat ook te kunnen doen. Salomé vindt leren in de praktijk belangrijk. Niet alleen de theorie, maar juist op zoek gaan naar wat voor jou (of de groep) écht werkt.

Jeroen van Weeghel

Jeroen is filosoof, trainer, (team)coach en facilitator. Eén van zijn talenten is het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf durft te onderzoeken en ontwikkelen. Hij maakt hierbij graag gebruik van de verbinding en inspiratie van de natuur. In Jeroen’s werkwijze staan humor, oprechtheid, verbinding en de toepassing in je dagelijks leven centraal. 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'De touwtjes in eigen handen'? Lees snel de reviews hieronder:

“De training was heel concreet en inspirerend”

“Ik vond de training leerzaam en zal hetgeen wat ik heb geleerd zeker toepassen in de praktijk”

 

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie kun je op verschillende plekken in Nederland volgen.

De tijden van de training op locatie én online training zijn: 09.30 - 16.30 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij GROWEVERYDAY via contact@groweveryday.life.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training De touwtjes in eigen handen

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *