Full service internetmarketing

Training Krachtkaart

Na afloop van de training Krachtkaart: 'Ontdek je persoonlijke missie!' weet je precies wat jouw drive is, wat je toekomstwensen én wat je ambities zijn. Zowel qua werk als privé. In anderhalve trainingsdag brengen we dit samen in beeld. Deze training geeft je echt een boost en concrete tips om te werken aan jouw ontwikkeling. Daag jezelf uit en meld je snel aan voor deze gratis training.

Wat leer ik

Tijdens deze training maak je je eigen Krachtkaart. Je brengt in beeld wat jou van binnenuit motiveert, in je werk en ook daarbuiten, waar je energie van krijgt en wat je ambities zijn. Want als je weet wat jouw drijfveren zijn en waar je heen wilt, kun je gericht gaan werken aan je ontwikkeling en je toekomst. Dit zal je verder helpen in je huidige baan, je carrière en je privéleven!
 
Na afloop weet je:

 • wat jou motiveert in je huidige werk;
 • wat je toekomstwensen zijn;
 • waar je ambities liggen;
 • wat je ontwikkelpunten zijn;
 • hoe je gericht aan jouw toekomst kan werken.

Inhoud

Individuele opdrachten ter voorbereiding
De training begint met het maken van individuele opdrachten (6-8 uur tijdsinvestering per trainingsdag) om je zo voor te bereiden op de trainingsdagen. De opdrachten vinden plaats in een digitale leeromgeving (e-learning). De opdrachten in de leeromgeving helpen jou er achter te komen waar je van opbloeit en waar juist niet van, welke waarden belangrijk zijn en hoeveel tijd je daadwerkelijk besteedt aan zaken die ook echt voor jou belangrijk en zinvol zijn. In de leeromgeving staan ook filmpjes, invuloefeningen en kun je chatten met medecursisten en de trainer. Je kunt elkaar feedback geven en hebt toegang tot interessante websites en video’s. De digitale leeromgeving blijft na afloop van de training ook nog een half jaar beschikbaar.

Voor wie

Wil jij weten wat jou drijft in je werk én privé? Je kunt gratis deelnemen aan de training 'Krachtkaart' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van ons partnerbureau PBLQ. We stellen ze graag even aan je voor! 

Sybren van der Schaar


Sybren ontdekte al vroeg zijn interesse en passie voor het onderwerp ‘persoonlijke ontwikkeling’. Die passie heeft hij de afgelopen 25 jaar in diverse management functies en als trainer/coach ingezet. Hij is er van overtuigd dat de menselijke factor, dé factor voor succes is. Sybren vertaalt zijn ervaring en kennis tijdens zijn trainingen op een praktijkgerichte manier, zodat je het meteen naar de dagelijkse gang van zaken kunt vertalen.

Renee Verhaar


Na haar studie sociale en organisatiepsychologie is Renee in 2006 als trainer aan de slag gegaan. Zij heeft veel trainingen gegeven en ontwikkeld over de onderwerpen: Persoonlijke Missie, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en Mondelinge communicatie. De stijl van Renee kenmerkt zich als betrokken, op zoek naar de diepere laag, maar ook op zijn tijd 'luchtig en los'. Ze vindt het belangrijk om trainingen actief en plezierig te maken.

Caroline Boogaard

Caroline is een ervaren trainer en (team)coach. Communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn thema’s waarin zij gespecialiseerd is. Haar aanpak richt zich op zelfreflectie, verbinding en het leren relativeren. Caroline vindt het een inspirerende uitdaging om met elkaar het beste resultaat te behalen!

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de Training Krachtkaart al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

Anita Heimans, Ministerie van Veiligheid en Justitie:

“Ik zie de Training ‘Krachtkaart’ als een persoonlijke opfrisbeurt. Hij is wel afgelopen, maar de training heeft me iets opgeleverd waar ik mee verder kan.”

 
Anjo van Stralen, Rijkswaterstaat:

“Waarom doe ik wat ik doe, zit ik op de goede werkplek, waar wil ik naartoe? Het formuleren van je persoonlijke missie was voor mij een interessante verdiepingsslag.”


Henk van Riel, Ministerie van Economische Zaken:

“De training heeft me veel gebracht. Ik vond het heel verhelderend: met veel nieuwe energie ga ik met concrete doelen voor de toekomst aan de slag!”

 

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen. Ben je de tweede dag (online) niet aanwezig? Dan brengen we je € 25,- administratiekosten in rekening.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie én de online training zijn: dag 1 9.30 - 17.00 uur en dag 2 13.00 - 17.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.


 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

Incompany

Wil je samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s deze training van Werken aan jouw toekomst volgen? Dat kan! De trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn vanaf 2023 ook gratis incompany beschikbaar.

Bij deze vorm kunnen er inhoudelijk accenten aangebracht worden zodat de training nog beter aansluit bij jullie ontwikkelbehoefte. De datum en locatie worden in overleg bepaald. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten contact op via info@aofondsrijk.nl.

Aanmelden voor training Krachtkaart

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *