Full service internetmarketing

Training Krachtkaart

Met de training ‘Krachtkaart’ ontdek je jouw persoonlijke missie! Je maakt je eigen Krachtkaart. We ontdekken samen wat jou van binnenuit enthousiast maakt en in beweging brengt. In je werk én privé. Kom alles te weten over de training en meld je aan!

Wat leer ik

Tijdens deze training maak je je eigen Krachtkaart. Je ontdekt wat jou van binnenuit motiveert. In je werk en ook daarbuiten. Ook bekijk je waar je energie van krijgt en wat je doelen zijn. Want als je weet waar je heen wilt en waarom, dan kun je pas echt gaan werken aan je ontwikkeling en je toekomst. Dit zal je verder helpen in je baan van nu, maar ook in volgende banen en je privéleven!
 
Aan het einde van de training weet je:

 • wat jou motiveert in het werk wat je nu doet;
 • wat je toekomstwensen zijn;
 • wat je carrièredoelen zijn;
 • wat je ontwikkelpunten zijn;
 • hoe je met een doel aan jouw toekomst kan werken.

Inhoud

De training begint met het maken van persoonlijke opdrachten om je voor te bereiden op de trainingsdagen (6-8 uur tijdsinvestering per trainingsdag). De opdrachten maak je in een digitale leeromgeving (e-learning).

De opdrachten helpen jou ontdekken waar je van opbloeit en waar juist niet van, welke waarden belangrijk zijn en hoeveel tijd je besteedt aan onderwerpen die ook echt belangrijk en nuttig voor jou zijn. In de leeromgeving staan ook filmpjes en invuloefeningen en kun je chatten met medecursisten en de trainer. Je kunt elkaar feedback geven en hebt toegang tot interessante websites en video’s. De digitale leeromgeving kun je na de training nog een half jaar gebruiken.

Voor wie

Wil jij weten wat jou in beweging brengt, in je werk én privé? Dan is deze training voor jou! 

Je kunt gratis meedoen aan de training ‘Krachtkaart’ als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van ons partnerbureau PBLQ. We stellen ze graag even aan je voor! 

Sybren van der Schaar


Sybren ontdekte al vroeg zijn interesse en passie voor het onderwerp ‘persoonlijke ontwikkeling’. Die passie heeft hij de afgelopen 25 jaar in diverse management functies en als trainer/coach ingezet. Hij is er van overtuigd dat de menselijke factor, dé factor voor succes is. Sybren vertaalt zijn ervaring en kennis tijdens zijn trainingen op een praktijkgerichte manier, zodat je het meteen naar de dagelijkse gang van zaken kunt vertalen.

Renee Verhaar


Na haar studie sociale en organisatiepsychologie is Renee in 2006 als trainer aan de slag gegaan. Zij heeft veel trainingen gegeven en ontwikkeld over de onderwerpen: Persoonlijke Missie, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke effectiviteit en Mondelinge communicatie. De stijl van Renee kenmerkt zich als betrokken, op zoek naar de diepere laag, maar ook op zijn tijd 'luchtig en los'. Ze vindt het belangrijk om trainingen actief en plezierig te maken.

Caroline Boogaard

Caroline is een ervaren trainer en (team)coach. Communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit zijn thema’s waarin zij gespecialiseerd is. Haar aanpak richt zich op zelfreflectie, verbinding en het leren relativeren. Caroline vindt het een inspirerende uitdaging om met elkaar het beste resultaat te behalen!

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Krachtkaart'? Lees snel de reviews hieronder:

“Ik zie de Training ‘Krachtkaart’ als een persoonlijke opfrisbeurt. Hij is wel afgelopen, maar de training heeft me iets opgeleverd waar ik mee verder kan.”

“Waarom doe ik wat ik doe, zit ik op de goede werkplek, waar wil ik naartoe? Het formuleren van je persoonlijke missie was voor mij een interessante verdiepingsslag.”

“De training heeft me veel gebracht. Ik vond het heel verhelderend: met veel nieuwe energie ga ik met concrete doelen voor de toekomst aan de slag!”

“Als je ook op zoek bent naar persoonlijk inzicht, dan is deze training zeker een aanrader”

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten. Ben je de tweede dag niet aanwezig? Dan betaal je € 25,- administratiekosten. 

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie én de online training zijn: dag 1 9.30 - 17.00 uur en dag 2 13.00 - 17.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.


 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Krachtkaart

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *