Full service internetmarketing

Te veel prikkels op het werk

Hoe ga je om met al die prikkels op het werk? Hoe zorg je ervoor dat je geconcentreerd blijft in een wereld vol afleiding? Hoe deel jij je ideale (hybride) werkweek in? Tijdens de training 'Te veel prikkels op het werk' krijg je antwoord op deze vragen. Je krijgt praktische tools om beter om te gaan met prikkels. Zodat jij wat je wilt doen met meer plezier en energie kunt uitvoeren. Op het werk én thuis!

Locatie Trainingsdatum Beschikbare plekken
Utrecht 6 juni 2024 Nog 2 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Op het werk heb je vaak met veel prikkels te maken. Denk aan de drukte rondom je werkplek. Bijvoorbeeld een online vergadering direct naast je of een collega die ‘even’ een vraag komt stellen. Je kan je dan moeilijker concentreren en overprikkeld raken.

De training ‘Te veel prikkels op het werk’ laat zien dat het ook anders kan. Je leert in deze training hoe je je ideale (hybride) werkweek kunt indelen en hoe je beter met prikkels om kunt gaan. Wil je weten hoe? In de training:

 • onderzoek je welke prikkels je vanuit jezelf en van buitenaf kan verwachten;
 • ontdek je hoe je aan jezelf kan merken dat je onder- of overprikkeld bent;
 • leer je hoe je je werkdag hierop kunt aanpassen (o.a. goede pauzes nemen);
 • krijg je tips om je beter te concentreren;
 • wissel je ervaringen uit met de andere deelnemers.

Inhoud

Deze training van één dag geeft je concrete tools om beter om te gaan met prikkels op het werk. Waardoor jij je beter kunt concentreren op de werkzaamheden die je wilt doen en minder energie verliest gedurende de dag. Extra voordeel wanneer je soms thuiswerkt: wat je leert kan je ook op thuiswerkdagen toepassen. Klik op het tabblad ‘Wat leer ik’ voor meer informatie.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren om beter om te gaan met prikkels op het werk!

Je kunt gratis meedoen aan de training 'Te veel prikkels op het werk' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

Suzanne Nieuwenhuijs

Suzanne Nieuwenhuijs geeft de training ‘Te veel prikkels op het werk’. Als voormalig ‘chief happiness officer’ en preventiemedewerker binnen de overheid is Suzanne specialist in werkgeluk, persoonlijk leiderschap en hoogsensitiviteit op het werk. Haar missie is duidelijk: rijksmedewerkers helpen om balans te vinden en werkgeluk te vergroten.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Te veel prikkels op het werk'? Lees snel de reviews hieronder:

"Ik heb veel waardevolle tips ontvangen waarmee ik aan de slag kan."

"Ik hoopte meer tips en trucs te krijgen om de prikkels de baas te blijven of er beter mee om te leren gaan. Dit is tijdens de sessie inderdaad gelukt."

"Super fijn en herkenbaar. Speelt eigenlijk voor vrijwel iedereen op de werkvloer, zal veel meer aandacht aan besteed kunnen worden."

"Het onderwerp triggert mij. Een bepaalde erkenning wilde ik halen en horen. Ook hoe andere deelnemers hiermee omgaan. Dit is allemaal gelukt. Dank hiervoor!"

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie kun je op verschillende plekken in Nederland volgen.

De tijden van de training op locatie én online training zijn: 10.00 - 16.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij Suzanne Nieuwenhuijs via info@werkgelukt.com.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Te veel prikkels op het werk

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *