Full service internetmarketing

Van werkdruk naar werkplezier (CNV)

Tijdens deze training van CNV leer je werkdruk om te zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Praktische oplossingen blijken samen een heel nieuwe manier van werken op te leveren, waarmee je positief aan het werk blijft.

Locatie Tijdstip Deze training is gratis
Online 27 oktober 2021 Nog 12 plekken beschikbaar
Online 16 november 2021 Nog 11 plekken beschikbaar

Wat leer ik

Ambitie gaat vaak samen met een hoge werkdruk, maar die werkdruk kan er uiteindelijk voor zorgen dat het plezier in het werk verdwijnt. Uiteindelijk verdwijnt dan ook de ambitie. De training Van werkdruk naar werkplezier laat zien dat een andere route mogelijk is, waardoor de ambities toch worden omgezet in succes – en in plezier. Tijdens de training leer je werkdruk om te zetten in prettige motivatie, zodat het gevoel van achter de feiten aan te lopen verdwijnt. Je leert beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door helder te plannen. Praktische oplossingen blijken samen een heel nieuwe manier van werken op te leveren, waarmee je positief aan het werk blijft.

Inhoud

Iedere baan is anders. De training Van werkdruk naar werkplezier neemt jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt en maakt zichtbaar waar de knelpunten zitten. Je leert hoe je die kennis kunt gebruiken om je situatie te veranderen. Je ontwikkelt je tot de werknemer die je wilt zijn, juist door dicht bij jezelf te blijven en je eigen gedachtes en gewoontes bij te sturen. Zo wordt werken weer echt plezierig. 

Voor wie

Wil jij meer plezier beleven in je werk? Je kunt gratis deelnemen aan de training Van werkdruk naar werkplezier als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de cao Rijk valt. Of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij ondersteunen je graag!

Trainer

De training wordt gegeven door een trainer van het CNV. Contact kan via aanvraagacademie@cnv.nl of telefoonnummer is 030-7511785.

 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de training Van werkdruk naar werkplezier al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

"Goed om stil te staan bij de stress-triggers"

"Het geleerde is goed in de praktijk te brengen. Geeft handvatten"

"Uitstekende balans tussen oefenen en theorie"

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij alle trainingsdagen aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

Het corona-virus blijft ons dagelijks leven ontwrichten. Daarom bieden we de reguliere trainingen nog steeds online aan, zolang we niet op locatie samen kunnen komen. De tijden van de training Van werkdruk naar werkplezier: 10.00 - 12.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, stuur dan een mailtje naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel030-7511785.

 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.


Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Van werkdruk naar werkplezier

 •  *


 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *