Full service internetmarketing

Van werkdruk naar werkplezier (CNV)

Tijdens deze training van CNV leer je hoe je beter met werkdruk kunt omgaan. Je leert beter om te gaan met je tijd (timemanagement) en je krijgt het overzicht weer terug door slim te plannen. Zo ben je niet steeds te laat of loop je achter alles aan. Praktische oplossingen zorgen samen voor een heel nieuwe manier van werken. Daarmee blijf jij positief aan het werk!

Wat leer ik

Werkdruk kan er uiteindelijk voor zorgen dat het plezier in je werk verdwijnt. Of dat je je niet meer prettig in je baan voelt.

De training 'Van werkdruk naar werkplezier' laat zien dat het ook anders kan. Tijdens de training leer je over stress en waarom het belangrijk is op tijd te ontspannen. Je leert beter om te gaan met je tijd (timemanagement) en krijgt het overzicht weer terug door slim te plannen. Praktische oplossingen zorgen samen voor een heel nieuwe manier van werken. Daarmee blijf jij positief aan het werk!

Inhoud

Iedere baan is anders. De training ‘Van werkdruk naar werkplezier’ kijkt naar jouw persoonlijke situatie en je ontdekt waar de problemen zitten. Je leert hoe je die kennis kunt gebruiken om je situatie te veranderen. Je ontwikkelt je tot de werknemer die je wilt zijn. Juist door dicht bij jezelf te blijven en je eigen gedachtes en gewoontes bij te sturen. Zo wordt werken leuker.

Voor wie

Wil jij meer plezier in je werk? Dan is deze training wat voor jou!

Je kunt gratis meedoen aan de training 'Van werkdruk naar werkplezier' als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, wij helpen je graag verder!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van de Academie van CNV Connectief. We stellen ze graag even aan je voor!

Annemieke Schoemaker

Annemieke Schoemaker is trainer en coach bij CNV Connectief, auteur van twee boeken over Werkplezier en werkdruk. Zij geeft trainingen en lezingen over zelfmanagement, stress en werkplezier. 

Lotte Freyee 

Lotte Freyee is trainer, adviseur en coach bij CNV Connectief. Zij geeft trainingen over medezeggenschap, stress, werkplezier en communicatie. Haar stijl van trainen typeert zich door de oprechte verbinding en aandacht die leren mogelijk maakt.

 

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van rijksmedewerkers die al eerder mee hebben gedaan aan de training 'Van werkdruk naar werkplezier'? Lees snel de reviews hieronder:

"Goed om stil te staan bij mijn stress-triggers"

"Het geleerde is goed in de praktijk te brengen. Geeft handvatten"

"Ik heb goede tips gekregen voor het verlagen van mijn werkdruk"

"Deze training richt zich niet op één methode/techniek, maar geeft meerdere opties zodat je kan kiezen wat het beste bij je past"

Kosten

De training is voor jou als medewerker bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Kan je toch niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse! Kun je niemand vinden die in jouw plaats wilt gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan betaal je helaas € 50,- administratiekosten.

Locaties

De trainingen van Werken aan jouw toekomst: op locatie bieden we op verschillende plekken in Nederland aan.

De tijden van de training op locatie zijn: 10.00 - 16.00 uur.

De tijden van de online training zijn: 09.30 - 12.00 uur.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: info@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, stuur dan een mailtje naar aanvraagacademie@cnv.nl of bel030-7511785.

 

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.CMHF

Incompany

Trainingen binnen het aanbod van ‘Werken aan jouw toekomst: op locatie’ zijn ook gratis incompany beschikbaar. Wil jij samen met jouw afdeling, team of enkele collega’s een training volgen? Vraag dan via de website van het A+O fonds Rijk een incompany training aan!

Aanmelden voor training Van werkdruk naar werkplezier

  Het A+O fonds Rijk zet zich in voor alle medewerkers binnen de sector Rijk.
  Door de vragen hieronder te beantwoorden, help je ons meer inzicht te krijgen in onze doelgroep: jij als rijksmedewerker. Hierdoor kunnen we ons aanbod verder verbeteren.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *