Full service internetmarketing

Training Communiceren met lef

Leer verrassend en uitdagend communiceren. En ervaar wat lef en een lach met jezelf en anderen kan doen. Tijdens deze training krijg je veel praktische tips. Hiermee kun je in je dagelijks leven effectieve veranderingen aanbrengen. Zowel bij bestaande als bij nieuwe contacten. Kom uit je comfortzone en meld je snel aan voor deze gratis training!

Locatie Tijdstip Deze training is gratis

Wat leer ik

Lef en humor maken communiceren verrassend en doeltreffend voor alle partijen. Feedback geven of elkaar aanspreken wordt makkelijker en deze stijl van communiceren leidt tot een groter vermogen om lastige situaties te relativeren. Deze relativering draagt weer bij aan het vinden van nieuwe, verfrissende oplossingen.

Daarnaast levert de training ook nog het volgende op:

 • Een keuze om vanaf ‘morgen’ wel uit te spreken wat je vindt, denkt en voelt
 • Meer zelfvertrouwen
 • Een beter contact met je gesprekspartner
 • Creativiteit om met lastige situaties om te gaan

Inhoud

In één dag (inclusief lunch) leer je om grensverleggend te kunnen communiceren met humor en een open vizier. Deze techniek wordt geleerd door er naar te kijken, erover te praten maar vooral door het zelf te doen. Daarmee krijgt je vertrouwen dat je mag zeggen wat je vindt, denkt en voelt. En hoe je dat op een proactieve en positieve manier kunt doen. We besteden ook aandacht aan creativiteit. Hoe zorg je dat je met humor kunt reageren. Gezamenlijk wordt geëxperimenteerd met een stijl van communiceren die een lach op ieders gezicht brengt, uitdagend is, creativiteit aanspreekt en het lef vergroot om elkaar aan te spreken en te gaan voor je persoonlijke doelen. De training is interactief waarbij verschillende leervormen zoveel mogelijk worden afgewisseld.  

Het motto: ‘waar gelachen wordt, wordt geleerd’

Voor wie

Wil jij leren om uit te spreken wat je vindt, denkt en voelt? En werk je bij de Rijksoverheid en val je onder de cao Rijk? Dan kun jij deelnemen aan de Training Communiceren met lef. Dus of je nu bijvoorbeeld aan de weg werkt of secretaresse bent, wij werken graag samen met jou aan jouw toekomst. Meld je snel aan!

Trainers

De training wordt gegeven door trainers van ons partnerbureau De Toekomstbus. We stellen ze graag even aan je voor!

Erica Risiglione (links op de foto)

Erica heeft als motto: waar een lach is, is een weg. Als trainer en provocatief coach heeft zij het doel het leven wat luchtiger en leuker te maken. In haar functies als HR-adviseur heeft ze ervaren dat mensen zich te vaak niet uitspreken en daardoor hun doelen niet bereiken of meer problemen ervaren dan nodig is. Zij brengt daar op een humorvolle manier verandering in. Erica wordt door mensen in haar omgeving omschreven als positief, inlevend, spontaan, vriendelijk en een doorzetter.

Wills Langedijk (rechts op de foto)

Wills heeft als motto: waar een Wills is, komt een weg. Als ervaren mediator en advocaat heeft zij voor haarzelf ook een nieuwe weg gevonden. Wills weet je op een bijzonder liefdevolle en humorvolle wijze uit te dagen over je eigen gedrag na te denken en dat vervolgens te veranderen. Sinds 2007 is zij als provocatief coach ook ‘advocaat van de duivel’. Gepresenteerd met liefde, dat wel.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van cursisten die de Training Communiceren met lef al hebben gevolgd? Lees snel de reviews hieronder:

Josine van Loon, Belastingdienst:

"Met lef en humor communiceren: heel verrassend en positief!"

Saras Jankipersad, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties:

"Een echte 'out of the box'-training"

Patrick Koijen, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap:

"Door deze training leer je totaal anders denken"

 

Kosten

De training is voor jou als ambtenaar bij de Rijksoverheid gratis. A+O fonds Rijk betaalt de kosten en rekent erop dat jij bij de trainingsdag aanwezig bent. Reiskosten worden niet door ons vergoed.

Ben je verhinderd en kun je dus niet deelnemen aan de training? Probeer een vervanger te regelen. Misschien heeft een collega wel interesse? Kun je niemand vinden die in jouw plaats zou willen gaan, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Dan kunnen wij de trainingsplek nog aan iemand anders aanbieden.

Het A+O fonds Rijk maakt kosten voor deze training. We rekenen dus op je komst!

Meld je je korter dan twee weken voor de startdatum van de training af? Dan zijn we helaas genoodzaakt je € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

Locaties

De training Communiceren met lef wordt gegeven in Amersfoort.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Werken aan jouw toekomst via: communicerenmetlef@werkenaanjouwtoekomst.nl.

Heb je inhoudelijke vragen over de training, dan kun je terecht bij trainster Erica Risiglione van ‘De Toekomstbus’ via erica@detoekomstbus.nl of 06 30 48 43 54.

Lid worden

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is opgezet op initiatief van de vakbonden binnen de rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Benieuwd naar hoe vakbonden je verder kunnen ondersteunen? Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie, word lid en profiteer van de voordelen.

FNV Overheid

CNV Overheid

Rijksvakbonden


CMHF

Aanmelden voor training Communiceren met lef

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  * (dd-mm-jjjj)