Full service internetmarketing

Download de app personeelsgesprek Rijk

Sinds 1 juli 2016 gaan de ministeries over op de nieuwe gesprekscyclus. Het functioneringsgesprek heet dan personeelsgesprek. Elk ministerie bepaalt samen met de ondernemingsraad wanneer ze start. Deze naamswijziging heeft ervoor gezorgd dat de naam van de app, Functioneringsgesprek Rijk, aangepast is in personeelsgesprek Rijk. De app is één van de drie middelen die A+O fonds Rijk ontwikkeld heeft voor rijksmedewerkers voor een goede voorbereiding op het personeelsgesprek. De app is in oktober 2016 geactualiseerd.

Download direct!

Wil jij je goed voorbereiden op je personeelsgesprek? Download dan nu de gratis app van het A+O fonds Rijk! Doe dit direct via iTunes (voor iPhones) of Google Play (voor Androidtoestellen)

Goede voorbereiding is het halve werk

De app personeelsgesprek Rijk helpt je met de voorbereiding. Zo kun je er overal en op ieder moment mee aan de slag. Leer jezelf bijvoorbeeld beter kennen met de zelftests, vink de voortgang van je voorbereiding af met de checklists en bekijk in de poll hoe je collega’s zich voorbereiden op het personeelsgesprek. Kijk op Rijksportaal Personeel voor het complete leer- en ontwikkelaanbod (Rijksportaal is niet via mobiel of tablet bereikbaar) of download de pdf Leer- en ontwikkelaanbod ‘gesprekscyclus Rijk’, Hoe bereid ik mij voor op mijn personeelsgesprek.